Име : Пламен
Години : 18
Град : Пловдив
Какъв опит имате като GM / колко време : Бил съм гм в 2-3 сървара бил съм гм и в WildMu 1.0М
С какво бихте подпомогнали развитието на сървъра и условията за игра в него ?
1. Отговор на всички въпроси на играчите
2. Провеждане на различни евенти
3. Ще следя за хакери и всякакви други нарушители за да протича играта на другите играчи по леко
Име :Георги
Години :17
Град :Раковски(област:Пловдивска)
Какъв опит имате като GM / колко време :Имал съм собствен сървър без хост.. бил съм ГМ в козму.. дсму.. дори и тук!
С какво бихте подпомогнали развитието на сървъра и условията за игра в него ? : Имам доста свободно време, и съм редовен в Уилд му. Според мен ще съм доста полезен прес деня влизам по 1-2 часа сутрин, обяд, и вечер.. ако стана ГМ ще правя редовно Евенти ще викам хора за сервера и всичко каквото каже шефа (Инсо).
Име :Иван
Години :18
Град :Пловдив
Какъв опит имате като GM / колко време : ами, незнам играя му от около 9 години и постояно съм бил гм в различни сърварчета , имам доста практика и знам как да правя евенти да следя за бъгери , хакери ,абе на Ти сам с МуОнлине.
С какво бихте подпомогнали развитието на сървъра и условията за игра в него ? :С развитието на сървара бих поканил някои мои приятелчета които са много сериозни играчи , Относно условията за играта в сървара , обичам да има ред и дисциплини то ще си проличи ако ме избете.
Skype или Email за да се свържа с вас.: скаип : proton760
Име : Кристиян
Години : 18
Град : София
Опит : Бил съм ГМ в 2 сървъра и сам се задържал окло 2-3 месеца
С какво ще помогна на сървърат : Ще опитам да помагам на всички играчи за каквото и да е имам 7-8 свободни часа за игра. най-редовен ,ще сам вечер от към 18:00 до 22:00 ,ще се опитам да не затруднявам [Head Admin]Имам в напредвид 5-6 нови евента ,не съм "нервак" ,ще се опитам да напълня сървъра ,че чак да крашва.
Име:Хасан се явява по служба
Години: 60
Град:Алмаата
Какъв опит имате като ГМ / колко време : Я не сам бил адмун гф
миналии път не бях избран шот сиг сум много добръъ
С какво бихте подпомогнали развитието на сървара и условията за игра в него ? Са опитам да напрая 1 вент за 3-4 дена
име:Давид
Години:13
Град-Велико Търново
Какъв опит имате като ГМ / колко време:Ми бил сам GM на сървър на му играя от 2-3 години знам какво е да си GM
С какво бихте подпомогнали развитието на сървара и условията за игра в него ?-Ще вкарам хора в сървъра ще следя да са доволни играчите и ще гледам да не се опразва сарвара ще го подаржам и винаиги ще вкарвам всеки път нови играчи и сам ON po 9 -10 часа в сарвара и сам на линия по всяко време
Име : Стефан
Години : 16
Град : Пловдив
Какъв опит имате като GM / колко време : нямам опит като GM , но имам огромно желание
С какво бихте подпомогнали развитието на сървъра и условията за игра в него ?
1. Редовно правене на евенти
2. Ще изслушвам всеки един проблем на играчите , и ще се опитвам да го реша така сякаш е мой
3. Ще следя стриктно за нарушени правила
4. Ще се постарая максимално ако стана GM