Админе от известно време хората в серва драстично намаляха! ЗРАДИ----липса на ГМ и честото спиране на сървара,няма евенти-нее интересно--спира серва доиграватисе МУ неможе дасе конектнеш ВЗЕМИ НЯКАКВИ МЕРКИ ДОКАТО НЕЕ СТАНАЛО ПРЕКАЛЕНО КЪСНО !
В повечето сървъри не е нужно да има евенти, за да се задържат хората. А относно спирането, сигурно е свързано с ъпдейтването на другия сървър. С други думи казано, сървъра е далеч от замиране.
Имам някой идеи... Защо примерно Nazi не организира един огромен евент, който да продължи цяла вечер? Да има PK Event, Race, Chase, Invasion, Survivor, Death Corridor и т.н, а за капак ако се намерят елфи, да има един Beauty Contest евент, който ще определи коя ще е Мис Красота на WildMU!
^ Nazi-то го мързи 2 евента да направи, а за цяла вечер..
Nazi-то е на разположение 24/7 ама Шефа неще да спонсорира за награди.Влена за евент ама хората искат айтеми а не искат боксове и солове.Байфчо Nazi-то като го мързи ти що се отказа За евенти цяла нощт нямам против стига да има хора и шефа да не се покрива(Тоя алкохолик мръсен.Вие кво си мислите,че бачка ли ...) Ако има предложения може да пишете в скайпа ми..
Няма значение кво искат хората, каквото даваш такова... Поне мога сам да се откажа, а не да чакам да ми трият героя? И не съм се отказал от мързел, не съм длъжен да ти казвам защо.